12:45

IF Brommapojkarna 8

Referat: Kallhälls FF Vit - IF Brommapojkarna 8

Efter en tung start på dagen kändes det som att killarna hade tryckt på reset-knappen innan vi sågs ute på Bolindervallen. Tränarna tittade på ett lekfullt gäng som inte tog uppvärmningen på fullt allvar och hoppades i det tysta att motståndet i mellan-serien skulle bli blygsamt.

Exakt så blev det inte, men matchen började med BP i förarsätet. Men efter ca tio minuter kladdade vi till det litet i eget försvar och straffades direkt med ett mål i baken. Men Joshua ville det annorlunda och plockade upp bollen på mittfältet och påbörjade en fräck soloraid, 1-1 till paus.

Andra perioden börjar också med att vi har kontroll, men vi lyckas inte sätta bollen i mål, trots ett antal guldlägen. Efter trettiotre minuter sätter Anton in bollen efter en perfekt hörna av Elis. Men i sista minuten innan andra vilan kommer hemmalaget på en kontring och sätter in 2-2 som en blixt från klar himmel. Lite svettigt.

Sam stod över stora delar av andra perioden pga. smärtor i svanskotan, men gjorde ett inhopp i sista perioden. Lyckosamt blev det, fem minuter innan slut tar han oss upp i ledning. Men direkt efter avspark slarvar vi lite på vänstersidan och tillåter Kallhäll att sätta in 3-3 på ett långskott. Suck. I matchens näst sista minut fattar Beyan ingenting när domaren verkar blåsa frispark till hemmalaget. Men nej, det är straff till oss! En tidig julklapp som Sam dundrar in och vi kan åka hem glada och lätt darrande på handen.